Even uit de zorg
U kunt ons helpen

U kunt ons helpen


Organiseer een actie
Stichting Naomi is altijd op zoek naar creatieve en betrokken mensen die helpen om de naamsbekendheid van Stichting Naomi te vergroten. Heeft u een goed idee en/of wilt u een actie voor ons organiseren zoals bijvoorbeeld een sportevenement, benefietconcert, barbecue of wervingsactie/ Neem dan contact met ons op. Wij verlenen graag onze medewerking bij de organisatie en uitvoering van uw evenement.

Sponsoren/Kom in actie met uw bedrijf of bij uw werkgever

Spreekbeurten

U kunt uw maatschappelijke betrokkenheid tonen door Stichting Naomi te sponsoren. Zo helpt u mee om meer optredens voor mensen in de zorg mogelijk te maken. Met uw bijdrage(n) maakt u ons werk mogelijk. Dat kan in de vorm van financiële steun, maar u kunt ook denken aan sponsoring of een wervingsactie binnen uw bedrijf. Wij kunnen op locatie informatie verstrekken en u ondersteunen als typetje.

Werkstuk
Kinderen kunnen helpen bij naamsbekendheid van Stichting Naomi door een werkstuk of spreekbeurt over Stichting Naomi te houden.
Uiteraard is het mogelijk dat wij open staan voor een interview en eventueel materiaal beschikbaar stellen.
Uw kind kan zijn/haar, en die van de school, maatschappelijke betrokkenheid tonen door een sponsoractie te houden voor Stichting Naomi.


Ideeën of meer weten? Neem dan contact op met Niels Mellema.
Dat kan via:
- Vaste telefoon: 0318 - 555 639
- Mobiele telefoon: 06 - 222 61 876

- Info@StichtingNaomi.comStichting NaomiOver onsNon profit organisatieCurriculum VitaeNeem contact opVrijwilligers gezochtNieuws en evenementenTypetjesVideoSponsoren gezochtPrivacyverklaring